Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zprávy od nás

Příspěvky

Tak se Alfons dočkal!

3. 10. 2018

 

Teddy našel nový domov

25. 9. 2018

 

Oznámení o přestěhování mníšeckého depozita

25. 9. 2018

Z důvodu ukončení nájmu prostor bývalého mníšeckého depozita (kvůli rozsáhlé rekonstrukci celého objektu) jsme si museli najít nové působiště. Od července tedy zařizujeme a zútulňujeme nový domov na statku u Tochovic.

 

Alfons hledá chráněné bydlení

31. 8. 2018

Alfons je další z fantů nyní už tochovického, dříve mníšeckého, depozita. Je jedním ze zbraslavských sourozenců z loňského podzimu.  

 

Mourina Tetina z Tetína

12. 7. 2018

Při přebíhání v obci se potkala s autem a zůstala ležet před cizím domem. Svému „sběrači raněných“ procvakala ruku jak lístek na vlak. Je mourovatá, úplně obyčejná a zdá se, že nikomu neschází. Má sešroubovanou nohu a zatím u nás srůstá. Co bude dál?

 

Kocour z Dobříše - není každý konec příběhu dobrý

26. 5. 2018

Před několika dny jsme hledali majitele kocourka, kterého přivezla MP z Dobříše v hodně špatném zdravotním stavu. Doufali jsme, že se majitel přihlásí a nechá tohoto milého a mazlivého kocourka dožít doma.

 

Bandyho koťata

21. 5. 2018

Členem mníšeckého depozita je už dva roky pes Bandy. Bandy lidské návštěvy miluje a dovolí jim skoro všechno. Tedy jen do okamžiku, než donesu malá kotěcí mimina. V ten moment se z Bandyho stává mámatáta na plný úvazek a vstup do blízkosti vrnících a vřískajících chlupáčů není cizím povolen. Nejinak je tomu i letos...

 

Poděkování za FOR PETS

18. 4. 2018

Chtěli bychom poděkovat za možnost účastnit se umísťovací výstavy konané v rámci FOR PETS 2018.

Jako vždy byla akce velmi příjemná, přínosná a potěšilo nás, že jsme se, někdy i nečekaně, setkali se známými a kamarády. Občas je člověk překvapen, když potká " na zvířátkách" třeba kolegu z práce nebo dávného známého. Zkrátka FOR PETS prostě nezklamalo v žádném ohledu.

 

Moura Trojnoha

13. 4. 2018

Moura Trojnoha k nám dorazila ještě jako čtyřnohá, vyhublá a s mizernou srstí. Nyní je z ní sebejistá kočka, na které návštěvy na první pohled ani nepoznají, že jí chybí přední noha.

 

Změny v nabídce koček v prvním dubnovém týdnu

8. 4. 2018

Nově v inzerci a nově v umístěných - jaký byl týden 14 / 2018?